Tack för i år!

Stort tack för året som gått!

Ett stort tack till er kunder, kandidater, referensgivare och samarbetspartners för spännande samtal och givande möten som gett oss förtroendet att samarbeta genom rekrytering, second opinion, mentorskap, karriärrådgivning, EI/EQ coachning, ledarutbildning, workshop/frukostmöte.

Vi ser så mycket fram emot att få ses tillsammans med er under 2023.

Vi vet att behovet  av innovation ökar i kristider och vi behöver företag och människor som investerar i personlig utveckling, tänker långsiktigt och är uthålliga som vågar satsa när det behövs. Både i arbetet och fritiden behöver vi framtidstro, mod och tillit, att det är ok att misslyckas under vägen.

Därför har vi i år valt att dela ut en julklapps övning via: https://eiacademy.se/2022/06/04/forskning-om-vart-satt-att-lyssna-aktivt/

Hur bra är du på att lyssna? Tar du över eller bryr du dig på riktigt. Det finns olika sätt visar forskningen! Det kan ju handla om samtal mellan din partner, dina barn och föräldrar under julledigheten likväl som dina kollegor eller medarbetare. För vi vet att när vi lyssnar aktivt bygger vi starkare relationer, vi ökar förståelsen för hur andra tänker och då samarbetar vi och hittar bättre lösningar.

Vad är väl då bättre än att ägna julhelgen åt att ge dig själv och dina nära en annans sorts julklapp, hur du kan slå av din autopilot och agera på ett nytt sätt, vilken av lyssnarstilarna känner du igen mest hos dig själv?

  1. den analytiska  – startar neutralt för att sedan analysera problemet
  2. den relationella  – skapar kontakt och vill känslomässigt förstå det underliggande budskapet
  3. den kritiska – vill bedöma samtalets innehåll och trovärdigheten hos den som talar
  4. den uppgiftsorienterade  – skapar ett samtal som överför viktig information och leder till handling

Men innan 2023, så vill vi önska er alla en Glad och God Jul!

– det kommer att bli ett nytt händelserikt år så håll utkik!

Nordh Consulting/EI Academy

Susanne & Cecilia konsulter som tillsammans har mer än 25 års erfarenhet av rekrytering och att utveckla individ/team/organisation som vilar på vetenskaplig forskning EQ/EI.

#gladjul #nordhconsultingab #eiacademyse #empati #mod #optimism #innovation #personligutveckling