Kickstart på dagen med EI Academy hos Choice Hotel Ekoxen i Linköping

Hej Nätverket!

Tack till er härliga människor som kom till vår frukost och gjorde detta till en riktigt bra start på dagen!

Att få dela kunskap, utbyta erfarenheter, öva och träna tillsammans på EQ/EI förmågor för att vi ska bli smartare med våra känslor, att kunna uttrycka och sätta ord, och se samband för att kunna blanda både vår rationella med den emotionella sidan. Det är inte antingen eller, utan både och!

Våra konsulter och EI/EQ Experter Cecilia Jonsson och Susanne Nordh slog hål på några myter kring emotionell intelligens och talade om vad som gör det framgångsrikt. I sammanhanget värt att nämna att ansedda World Economic Forum säger att EI är 1-6 framgångsfaktorer i det nya ledarskapet som samhället står inför.
Tack till Choice Hotel i Linköping för go frukost i en hemtrevlig miljö och vårt nya samarbete med Sarah Böhlmark.
Nyfiken? Håll utkik mer kommer!