OM OSS

Vi är experter på rekrytering och utveckling, med fokus på de mellanmänskliga relationerna och emotionell intelligens.

På Nordh Consulting är vi experter på rekrytering och utveckling. Med fokus på de mellanmänskliga relationerna och emotionell intelligens, ser vi till att företag rekryterar rätt från början. Vi tror på att framtidens företag når framgång genom att utveckla ett mellanmänskligt ledarskap, som skapar förutsättningar för rätt fokus hos ledare och medarbetare så att de kan växa och utvecklas. I en värld full av AI blir EI en framgångsfaktor – och det är inte antingen eller, utan både och!

Varför Nordh Consulting?

Vi har lång erfarenhet och ett brett kontaktnät. Vi ser till att alltid möta dina specifika behov, på ett professionellt och personligt sätt. Oavsett om du vill ha hjälp gällande hela eller delar av rekryteringen, eller om du vill utveckla individ, grupp eller organisation, så finns vi här för att stötta dig. Vi lyssnar och är flexibla, så att vi kan möta just dina behov på bästa sätt. Vi vill att du som kund ska känna dig omhändertagen och speciell, för varje kund är speciell för oss. Därför arbetar vi gärna med långsiktiga relationer, och på så vis får vi lära känna er och er verksamhet och lär oss förstå era behov på riktigt.

Med våra vetenskapligt baserade metoder och verktyg mäter och identifierar vi talanger och dess potential. Våra metoder är även idealiska för coachning, organisations- och ledarskapsutveckling, urvalsprocesser samt successionsplanering. Det hjälper er att identifiera talanger, som antingen kommer behålla eller skapa en ny kultur. Men även att bryta ner hinder och stärka kraften i ert teamarbete och kommunikation.

I en värld där vi använder oss av och förlitar oss allt mer på AI och digitala verktyg, har det visat sig att vi behöver träna mer på just våra mellanmänskliga förmågor. Att kunna uttrycka sig och sätta ord på våra känslor och tankar, då just känslor är en central del i hur vi fattar beslut. När omvärlden blir allt mer komplex och utvecklingen går snabbt, då ökar kraven på oss individer – både i affärslivet och på hemmaplan. Vi hjälper er att gå från ord till handling.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER