Hur startar ditt 2023!

I januari startar vi och fortsätter jobbet med ledningsgrupp och coachnings uppdrag som pågår under hela våren!

Att skapa en framgångsrik ledningsgrupp sker när vi arbetar tillsammans utifrån er verklighet! Vi jobbar in samsyn och beteende. Och för att förflytta verksamheten krävs träning att tänka bredare och djupare kring konsekvens av sina beteenden. Vilket gör det på samma gång lättare att leda verksamheten och ökar chansen för att människorna gör det som förväntas av dem.

Vi lyfter och utvecklar det personliga ledarskapet för att bli bättre på att förstå och leda andra till en högre nivå behöver du utveckla dig själv. Och jobbet börjar alltid med ledaren själv. Att förstå sig själv och lära känna varandra skapar en trygghet som ger också rätt förutsättning för att kunna kliva in på ett bra sätt, ta plats, ge och bidra med den du är. Ledarskap kommer inifrån.

Är du nyfiken? kontakta oss och boka ett första möte redan idag:

  • Mejla susanne@nordhconsulting.se för att ta reda på hur vi kan samarbeta.
  • Besök även vår hemsida www.nordhconsulting.se för att se alla våra erbjudande.
  • Följ oss på instagram eller linkedin för att ser hur och vad vi gör när vi arbetar.

Nu kör vi – det kommer att bli ett nytt händelserikt år så håll utkik!

God fortsättning från Susanne och Cecilia

#nordhconsultingab #eiacademyse #ledarskap #personligaledarskapet #äkta #samsyn #tillhörighet #trygghet #lärande