Karriärrådgivning med en professionell part!

Hur kändes det för dig att komma tillbaka till arbetsplatsen när pandemi restriktionerna släpptes den 9,e februari?

– Är du på rätt plats? Ges möjlighet till utveckling?

Eller, har du svårt att sätta en ny intention för din jobbkarriär? Är du sugen på att göra något annat, men behöver en personlig rådgivare som breddar dina perspektiv ger nya infallsvinklar inför ditt nästa steg, då ska du skaffa dig en rådgivare som hjälper dig med personlig karriärcoachning.

Vårt erbjudande
Nordh Consulting hjälper dig och du får en personlig karriärrådgivare. Boka ett första möte med vår karriärcoach för att bli mer konkret i vad du behöver praktiskt göra för att ta nästa steg.

Vad är det som avgör att du får nästa jobb? Ditt CV kvalificerar dig för ditt nästa jobb med dina meriter och erfarenheter, utbildningar, och allt du hittills åstadkommit.

Men det är inte bara det som gör att du får nästa jobb.

Det som gör att du till slut får ditt nästa jobb är allt det andra som inte står i ditt CV.

Det handlar om dig personen bakom meriterna. Allt det där som inte går att ta på: vem du är, vad du vill, vad du drivs av, vad du drömmer om, vad du värdesätter, HUR du gör ditt jobb, vem du vill göra det för, vad du bidrar med som gör att det händer.

Det är det som gör dig intressant och det ska du våga prata om.

Personlig karriärcoachning handlar om att öka din självmedvetenhet för att stärka självkänslan för att du ska veta och kunna uttrycka vad du är bra på och vilka utmaningar du har både privat och i arbetslivet.

Är du van att be om hjälp? Visste du att ta hjälp visar på ett inre mod och mod handlar om hjärta. Fördelen med att ha en plan gör att det kommer klarna för dig vad du behöver för att trivas och må bra på jobbet samt i vilken företags kontext du bäst kan bidra med dina erfarenheter och din personlighet som samtidigt är utvecklande för dig själv. En del i detta är enklare än andra – låt det därför ta tid!

”Mötet gav mig ny energi, insikter och värdefulla råd” – referens.

Tänk på att all träning är olika! Därför kan Du välja olika lösningar utifrån ditt individuella behov. Du kan få coachning, råd och tips samt stöd i din jobbkarriär med:

  • Karriärplanering – vad är ditt drömjobb – sätta nya mål
  • LinkedIn-profil- att marknadsföra  sig på rätt sätt
  • CV – skapa ett tydligt innehåll för en intresseväckande CV profil
  • Personligt brev – kort och enkelt
  • Hur hittar man jobb – både öppna och dolda
  • Intervjuträning – förberedelse inför digital/IRL
  • Sina styrkor – utveckla din självkännedom och stärk självkänslan
  • Motivation – vad innebär det för dig, att det ska vara kul att gå till jobbet
  • Följa upp – vi finns även där att bolla med i det skarpa läget

När du bokar ett första möte fram till 31 mars har du 25% rabatt på ordinarie timpris 1200kr/tim och betalar 900kr/tim ink moms.

Välkommen att kontakta vår karriärrådgivare, Susanne Nordh du når henne via mobil 070-870 11 08 alt via mejl susanne@nordhconsulting.se

#jobbkarriär #cv #pb #rekrytering #nyttjobb #meriter #utbildning #erfarenheter #nästajobb