Vasaparken Förvaltning söker en Teknisk förvaltare/Projektledare

Vasaparken Förvaltnings AB ingår i en fastighetskoncern med huvudkontor i Linköping. Vårt fastighetsbestånd består av ca 300 000 kvm uthyrningsbara lokaler och bostäder. Beståndet ökas årligen i takt med att nya projekt färdigställs eller förvärvas. Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och ett expansivt bolags resurser med möjlighet till stor personlig utveckling.

Vasaparken söker nu en teknisk förvaltare/projektledare som vill vara med i vår utveckling av bolagets miljö- och hållbarhetsarbete. Vi söker dig som vill ta ett större ansvar för drift, underhåll och förädling av våra fastigheter, och vill arbeta med långsiktiga kundrelationer. Om din drivkraft är utveckling samt att ta ett stort eget ansvar med omväxlande arbetsuppgifter kan du vara vår nya kollega.

Du är rätt person om du trivs i en självständig utmanande roll med eget ansvar där du får vara med och förädla och utveckla våra fastigheter. För att lyckas i rollen är du driven och resultatinriktad, och du ser till helheten med ett öga för detaljer. Din förmåga att prioritera och arbeta mot uppsatta mål och att vara strukturerad, noggrann och ansvarstagande är en självklarhet för dig. Det är viktigt att du är en lyhörd och prestigelös person som vill dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter, du har ett positivt sätt, och har förmågan att på ett ödmjukt sätt skapa goda långsiktiga relationer i alla led.

Välkommen att söka till tjänsten Teknisk förvaltare/Projektledare. Är du intresserad eller någon du känner, dela gärna vidare.

För mer information kontakta rekryteringskonsult Susanne Nordh, 070-870 11 08. Läs mer om tjänsten via www.nordhconsulting.se.

Välkommen!

#rekrytering #nyttjobb #vasaparkenförvaltning #nordhconsulting #tekniskförvaltare #projektledare #driftunderhåll #energieffektivsering #hållbarhet #ombyggnationer