Rekrytering och konsten att fokusera rätt

Nordh Consulting är det personliga företaget som hjälper dig att integrera analytisk förmåga med emotionell intelligens vid både rekrytering internt eller externt på de olika nivåerna.

  • Executive/ledningsnivå
  • Mellanchef
  • Specialist/projektledare
  • Interimskonsult

Visste du att – Att de mjuka värdena sedan ca 25 år har en vetenskaplig grund att stå  på precis som vi mäter begåvningsdelen IQ. Även om detta kan vara ifrågasatt så vet vi att det du inte kan mäta kan du inte styra, och vem vill idag inte veta vad som motiverar och hur de får dina medarbetare att känna mening och glädje i det den gör. Eftersom det är människorna som jobbar hos er som bidrar till det unika i ert företag.

Så oavsett om du står inför att rekrytera nya medarbetare, om du vill hitta och utveckla dold potential hos befintliga medarbetare, eller om du vill skapa ett mer framgångsrikt ledarskap kopplat till era värderingar.

Vi hjälper dig att hitta rätt talang och göra bedömningar som identifierar de människor som kommer utveckla eller behålla den kultur ni skapat, det är vi proffs på! Vi erbjuder er smarta lösningar med en vetenskaplig grund.

Välkommen att höra av dig!

#rekrytering #karriär #omställning #chef #ledare #specialist #projektledare #interimskonsult #nordhconsultingab

Källa: MHSassessment