Nya Munken söker en biträdande rektor

Nya Munken är en högstadieskola för 560 elever och arbetsplats för drygt 80 medarbetare. Visionen är att ge alla våra elever goda förutsättningar för framtiden genom goda kunskaper, så att de klarar sig väl i gymnasiet och får en bra start i livet. Nya Munken ska vara en trygg arbetsplats för både elever och medarbetare, där lärandet är lustfyllt och där var och en blir bemött utifrån sina förutsättningar.

Nya Munken är inne i ett nytt skede då nuvarande biträdande rektor antar rollen som rektor och vi söker en ersättare som har ambition och ett driv!

Du är rätt för Nya Munken!

Om du vill arbeta i en fristående skola som är värdestyrd och står för trygghet, engagemang och utveckling. Om ditt arbete kännetecknas av ett väl utvecklat pedagogiskt ledarskap, driv och engagemang. Du är trygg i dig själv, kan leda inspirera andra, du skapar förtroende och bygger relationer som motiverar medarbetare, elever samt vårdnadshavare. Du tänker strategiskt och följer nya digitala trender, bevakar omvärlden och trivs att jobba i en roll där du får mandat att påverka.

Uppdraget som biträdande rektor erbjuder goda möjligheter för dig som vill utvecklas som ledare och vara med att driva det pedagogiska arbetet framåt. Våra värderingar är att skapa trygghet, vara engagerade och tänka nytt. Det är vår ledstjärna i vardagen och ska spegla hur vi vill uppfattas internt och externt.

Är du intresserad eller någon du känner av att söka tjänsten?

Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Susanne Nordh, 070-870 11 08. Kika in på www.nyamunken.se. Välkommen!