Novahuset söker nu en utvecklingsinriktad och drivande Samordnare

Novahuset är en ideell förening som utifrån ett intersektionellt feministiskt perspektiv arbetar för ett samhälle fritt från sexuellt våld. Allt arbete som utförs på Novahuset är förankrat i vår värdegrund vars kärna är alla människors lika värde, rätten till sin egen kropp och rätten till ett liv utan sexuellt våld. Föreningen är religiöst och partipolitiskt obunden och består idag av 6 medarbetare och 50 volontärer.

Novahuset är inne i ett spännande skede och behöver förstärka med en utvecklingsinriktad och drivande Samordnare.

 
Du är rätt person för Novahuset om ditt arbete kännetecknas av att du är utvecklingsinriktad och drivande samt tar egna initiativ. Du har en naturlig fallenhet för samordning och struktur samt är proaktiv och vill bidra till kontinuerlig utveckling och förbättring av rutiner och arbetssätt. Eftersom tjänsten har ett varierande innehåll ställer det också krav på att du som person har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och kan prioritera. Vi ser gärna att du uppnått personlig mognad och att du kan behålla ditt lugn och fokus i stressiga situationer. Du kommer att trivas i vår dynamiska arbetsplats om du är självgående och ansvarstagande som person.

Novahuset erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas i föreningens grund på vilka värdeorden engagemang, kurage och hopp är implementerade i alla delar av verksamheten. De visar hur vi arbetar för att skapa ett värde och fungera som ett komplement till ordinarie samhällsinstanser genom att vi erbjuder stöd till personer som blivit utsatta för sexualbrott. Vårt arbete genomsyras av medmänsklighet i kombination med kompetens och professionalitet där vi alltid sätter de stödsökande i främsta rummet. Föreningen präglas av nytänkande och mångsidighet med ambitionen att vara en plats med rum att utvecklas.

Är du intresserad eller någon du känner! Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 31 maj 2020. Frågor besvaras av verksamhetschef Magnus Oskarsson 072-169 39 27.

Kika in på www.novahuset.se om du vill veta mer. Välkommen!