Code Summer Camp på Mjärdevi

Glada nyheter – genom Håll Sverige igång har EI Academy fått kontakt med Science Park Mjärdevi, som årligen arrangerar sommarlägret Code Summer Camp. ✨ I år blir lägret helt digitalt och virtuellt. Därför ska EI Academy utbilda coacherna för att hjälpa dem i hur man kan jobba med den sociala biten och de mellanmänskliga relationerna, trots att man inte alls kommer att träffas fysiskt.

Code Summer Camp goes Digital

I fem år har Linköping Science Park anordnat Code Summer Camp, årets stora händelse för programmeringsintresserade barn. För att kunna genomföra lägret även i år har man valt att skapa ett digitalt läger. Code Summer Camp väcker intresset för teknik, problemlösning och kodning hos killar och tjejer oavsett förkunskaper. Härligt att få vara med och rusta unga människor för framtiden.

Kika in på vår hemsida www.eiacademy.se eller vårt instagram konto eiacademy.se. om du är intresserad.

Vill  Du veta mer så hör gärna av dig till,
Susanne Nordh, 070-870 11 08 eller Cecilia Jonsson 073-854 14 88

#eiacademy #emotionellintelligens #emotionellstabilitet #medvetenhet