Aurum Fastighetsutveckling söker nu en affärsdriven erfaren Fastighetsutvecklare

Aurum Fastighetsutveckling i Linköping AB som etablerades 2010 är ett konsultföretag  som erbjuder kvalificerade tjänster till fastighetsägare främst i Linköping och Norrköping. De är nu inne i ett spännande skede där det ständigt pågår ett aktivt arbete för att identifiera och utveckla kundens affär för en specifik fastighet, och behöver nu förstärka teamet med en affärsdriven och erfaren Fastighetsutvecklare som kommer att avlasta vd.

Du är rätt för person om Du tänker helhet och trivs med att jobba i en strategisk roll där du får möjlighet att analysera komplexa frågor, har mandat och kan påverka för att arbeta med värdeutveckling av kundens fastigheter. Med ansvar för att affären hålls ihop och att alla perspektiven vävs samman i de olika skedena.

Aurum Fastighetsutveckling erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas genom sina värderingar som ligger till grund för hur de gör affärer och hur de hjälper sina kunder att göra affärer.

Är du intresserad eller någon du känner! Ett tips sök redan idag då vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 28 maj 2020.

Vill du veta mer om Aurum Fastighetsutveckling kika in på deras hemsida www.aurumfast.se

Välkommen!