Lokal chef och föreningsansvarig till Västerås och Eskilstuna för Sveriges Byggindustrier

Nordh Consulting är stolta över att ha fått rekrytera ännu en medarbetare till Sveriges Byggindustrier i en spännande roll som Lokal chef med föreningsansvar för byggföreningarna i Västerås och Eskilstuna som börjar under hösten. Vi får även få ta del av kollegan Cecilia Johansson, som är Lokal chef på Sveriges Byggindustrier i Linköping, som svarar lite snabbt om hur en vecka kan se ut men framförallt varför denna roll är så rolig.

Hur kan en arbetsvecka se ut för dig?
Jobbet är otroligt varierande och jag får dagligen samtal från medlemsföretag som vill ha stöttning i företagsnära frågor. Mycket kan jag svara på själv, men ibland får jag lotsa vidare till kollegor på Sveriges Byggindustrier som är specialiserade inom frågans område.

Utöver detta är jag ansvarig för olika medlemsträffar som vi arrangerar och har många externa kontakter med politiker, kommunala tjänstemän, myndigheter och skolväsendet.

Vad är roligast med jobbet?
Att jobbet är så varierande och att få göra nytta för våra medlemsföretag! Att stötta dem är det som driver mig och det jag tycker är både roligast och viktigast. Att det är ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Man har stor potential att få vara med och påverka byggbranschen och samhällsbyggandet på lokal nivå. Om man trivs med att jobba självständigt så är det här ett perfekt jobb!

Behöver ditt företag hjälp att hitta en ny talang så tveka inte att höra av dig till Susanne hos Nordh Consulting, mobil 070-870 11 08 eller mejl susanne@nordhconsulting.se