Bygg framtiden genom EI + BI och bidra till ett hållbart samhälle

Consid tillsammans med Nordh Consulting har tidigare bjudit in varandras kunder till AW mingel i deras fantastiska mötesplats i Linköping. Med syfte att på ett avslappnat och trevligt sätt dela varandras kunskaper och insikter kring temat ”EI + BI hur bygger och bidrar vi till framtidens framgångsrika och hållbara företag i samhället!”

Med fokus på den nya generationens ledarskap och Consids framgångssaga som är ett exempel på hur en ny typ av ledarskap kan ta en verksamhet till oanade höjder. Där delade vi och resonerade om hur kan BI bidra till ett hållbart samhälle och hur stor påverkan har EI på ett hållbart ledarskap? Med betoning på vad som händer i oss människor när teknik och samhälle förändras. Där trender för ledarskap i varje generation påverkar hur man föredrar att kommunicera, vad man värderar samt hur man närmar sig arbetet.

Vad står begreppen för?
BI- Business intelligence är ett samlingsbegrepp för färdigheter, tekniker, applikationer, processer och metoder som hjälper organisationer att förstå sin verksamhet bättre.

EI – Emotionell intelligens definieras som en uppsättning av emotionella förmågor och sociala färdigheter där forskning visar ett starkt samband mellan framgång och hållbarhet. Emotionell intelligens är för organisationer och människor som vill nå större framgång i det de gör!

Är du nyfiken och vill veta mer så kontakta gärna Susanne hos Nordh Consulting, mobil 070-870 11 08 eller mejla susanne@nordhconsulting.se

Välkommen!