Tack för 2023!

Stort tack för 2023!

Ett stort tack till er kunder, kandidater, referensgivare och samarbetspartners för spännande samtal och givande möten som gett oss förtroendet att samarbeta genom ledarprogram och workshop, executive coachning, mentorskap, karriärrådgivning, rekrytering samt givande nätverksträffar vid våra frukostmöte.

Vi ser så mycket fram emot att få träffa er och fortsätta samarbeta under 2024.

Vi vet att behovet av optimism ökar i kristider och vi behöver företag och människor som investerar i personlig utveckling, tänker långsiktigt och är uthålliga som vågar satsa. Både i arbetet och fritiden behöver vi framtidstro, mod och tillit, att det är ok att misslyckas under vägen.

Hur bra är du på att lyssna? Tar du över eller bryr du dig på riktigt. Det finns olika sätt visar forskningen! Det kan ju handla om samtal mellan din partner, dina barn och föräldrar under ledigheter likväl som dina kollegor eller medarbetare. För vi vet att när vi lyssnar aktivt bygger vi starkare relationer, vi ökar förståelsen för hur andra tänker och då samarbetar vi och hittar bättre lösningar.

Vi delar gärna med oss via: https://eiacademy.se/2022/06/04/forskning-om-vart-satt-att-lyssna-aktivt/

Vad är väl då bättre än att ägna det nya året åt att ge dig själv och dina nära en annans sorts hållbar gåva, hur du kan slå av din autopilot och agera på ett nytt sätt, vilken av lyssnarstilarna känner du igen mest hos dig själv?

  1. den analytiska  – startar neutralt för att sedan analysera problemet
  2. den relationella  – skapar kontakt och vill känslomässigt förstå det underliggande budskapet
  3. den kritiska – vill bedöma samtalets innehåll och trovärdigheten hos den som talar
  4. den uppgiftsorienterade  – skapar ett samtal som överför viktig information och leder till handling

Med detta så vill vi önska er alla ett gott nytt 2024!

– det kommer att bli ett nytt händelserikt år så håll utkik!

Nordh Consulting/EI Academy

Susanne & Cecilia konsulter som tillsammans har mer än 25 års erfarenhet av rekrytering och att utveckla individ/team/organisation som vilar på vetenskaplig forskning EQ/EI.

#rekrytering #nordhconsultingab #eiacademyse #empati #mod #optimism #ledarskap