Rekrytering – Till Nya Munken som söker en chef som ingår i skolledningen

Om Nya Munken
Nya Munken är en högstadieskola för 560 elever och arbetsplats för 80 medarbetare. Visionen är att ge alla våra elever goda förutsättningar för framtiden genom goda kunskaper, så att de klarar sig väl i gymnasiet och får en bra start i livet. Nya Munken ska vara en trygg plats för både elever och medarbetare, där lärandet är lustfyllt och där var och en blir bemött utifrån sina förutsättningar.

Utmaningen
Nya Munken står inför en generationsväxling och söker nu en person som gillar administration, omväxlande arbetsuppgifter och att arbeta med människor. Vi vill förstärka ledningen med exempelvis arbetsrättskompetens för att möjliggöra för våra rektorer att fokusera mer på pedagogik, ledning och utvecklingsfrågor. Som chef med personalansvar rapporterar du till rektor och ingår i skolledningen med rektor och biträdande rektor, där du får en betydelsefull roll att få vara med och påverka.

Du är rätt för Nya Munken
Om du motiveras av att få vara en del i att utvecklas mot Nya Munkens vision: Vi ger unga människor bättre förutsättningar för framtiden. Du vill arbeta i en fristående skola som är värdestyrd där vi tror på våra ledstjärnor, kopplade till vårt ledarskap i vardagen; att skapa trygghet, vara engagerade och tänka nytt.

För att lyckas i rollen
Förväntas du vara självgående och ser tillfället att tillämpa dina tidigare erfarenheter i en roll med stort fokus på att få den dagliga verksamheten att fungera. Är du dessutom flexibel,  prestigelös, engagerad och en initiativtagande individ som motiveras av att tänka nytt och hitta lösningar. Du är trygg i ditt ledarskap och kan stå för och fatta beslut. Du trivs med att leda i en vardag som är händelsestyrd.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, personal och arbetsrätt. Meriterande med praktisk arbetslivserfarenhet som driftsansvarig/arbetsledare eller som projektledare. Du behärskar svenska i tal och skrift, och har allmänt goda IT-kunskaper. Tjänsten är på heltid med arbetstid kl 07.00 – 15.00, en tillsvidareanställning med tillträde under hösten.

Välkommen att söka tjänsten som Chef med personalansvar som ingår i skolledningen. Är du intresserad eller någon du känner, dela gärna vidare. För mer information kontakta vår rekryteringskonsult Susanne Nordh 070-870 11 08. Läs mer om tjänsten via www.nordhconsulting.se

#rekrytering #nyttjobb #nyamunken #chef #personalansvar #nordhconsulting