Nyckeln till framgång – Attrahera Rekrytera ambassadörer för ert varumärke

Att den kognitiva förmågan är huvudorsaken till medarbetarens framgång är ofta chefer övertygade om och visst behöver de vara smarta och snabbtänkta med en god utbildning för att komma ifråga och för att kunna hänga med i den tekniska och professionella utvecklingen.

Vi vet, att känslan driver människor och det är människorna hos er som driver utvecklingen framåt! För att kunna komma ännu längre och få större verkningsgrad behöver medarbetarna dessutom vara skickliga på relationer för att kunna påverka och leda sina kunder, medansvariga och team på ett effektivt sätt. För att komma dit behöver vi praktiskt ställa om och kompetensutveckla medarbetare för att kunna hjälpa varandra och jobba tillsammans.

Gör som vår kund Mabema, kalla in oss som expertkonsult som ser till helheten och är en objektiv part som ger råd och stöttar chefer. Att ha en ledare som attraherar nya och ser guldet hos sina befintliga medarbetare och utvecklar för att få behålla rätt personer, lägger grunden för att skapa en stolthet och ambassadörer för ert varumärke.

Blir du nyfiken och vill veta mer?

Vi hjälper dig med hel eller del av rekrytering via second opinion med fokus på att identifiera ambassadörer för varumärket som är nyckeln till framgång!

#employerbrand #rekrytering #karriär #nordhconsultingab #assessment #secondopinion #emotionellintelligens #ledarskap #självledarskap