Att uppvakta nya medarbetare skapar känsla av band!

Att vara en attraktiv arbetsgivare som får behålla sina nya medarbetare är idag viktigare än nånsin, och för dig som chef ska hela rekryteringsprocessen kännas meningsfull  och samtidigt roligt att få lära känna en ny medarbetare – något du är stolt över!

Men i dagens snabba digitala värld gäller det att snabbt få en ny medarbetare att känna sig välkommen i både sin nya roll men framförallt i nya gruppen, för dig som ska onboarda medarbetaren är det viktigare än nånsin att skapa en känsla av tillhörighet och gemenskap, där de första månaderna gör störst intryck. Att sköta både onboarding och hålla kontakt emellan kan kännas både tidsödande och krävande samtidigt som du ska hantera befintlig grupp när en medarbetare lämnat och ett vakuum uppstått.

Att bli uppvaktad med en bukett blommor som nyanställd skapar band och knyter an till nya arbetsgivaren denna känsla är härlig att få bidra med i vår rekryteringsprocess.

Därför finns vi på Nordh Consulting för att hjälpa dig om några frågor skulle uppstå!

Nordh Consulting verkar i Östergötland Sörmland Stockholm. Susanne Nordh heter vår rekryteringskonsult och hennes mål som konsult är att vara en överbryggare mellan kunden och kandidaterna hela vägen. En konsult som ser helheten och är en objektiv rådgivande och stöttande part under hela processen.

Vill du veta mer om vår process så kan du gå på www.nordhconsulting.se

#rekrytering #specialister #nypåjobbet #nordhconsultingab #arbetsglädje