Vasaparken Förvaltning är i tillväxt och söker två ekonomer

Vasaparken Förvaltning AB är ett privatägt fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter med såväl bostäder som kontors,- butiks,- och lagerlokaler i Linköping och Stockholm. Som nu är i tillväxt och behöver rekrytera två tjänster inom ekonomi, som vill vara med i deras pågående digitala resa. För närvarande är dem 22 personer och de i verksamheten ingående bolagen omsätter 400 Mkr. De sitter i nya fina lokaler med centralt läge i Linköping.

Du är rätt person om du vill vara med för att tillsammans effektivisera vardagen genom att sätta nya rutiner och processer. Att du delar värderingar som innebär att ha en flexibilitet och anpassningsförmåga med en självklarhet att vara lyhörd för kundens önskemål.

Välkommen att söka till tjänsterna, Redovisningsekonom samt Leverantörs,- och kundreskontra ansvarig.

Är du intresserad eller någon du känner?

Sök redan idag då vi kommer arbeta med löpande urval. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Susanne Nordh, 070-870 11 08. Läs mer om tjänsterna via www.nordhconsulting.se

Välkommen!