Linköpings Näringslivsmässa om AI och EI?

Idag fick vi lyssna till en alltid lika energisk och härlig inspirationsföreläsning med Christer Olsson från Kandidata där han lyfter vikten av att i en värld med robotar så är emotionell intelligens EQ och känslor en av de viktigaste framgångsfaktorerna. Livet är ett tillsammans projekt så att mötas i olika former när AI sköter det vi inte längre behöver göra då blir mötet mellan människor än viktigare och något som aldrig går att ersätta med en algoritm. Har ni byggt er organisation genom struktur och prestation men förstår att det ju känslan vi ska jobba med? Men nu inser vikten av att behöva träna på förmågan att vara mer nyfiken på varandra. För trygghet och tillit i gruppen skapas ju mer vi lär känna varandra, för då känner vi mer för varandra. Då är vi bättre rustade för framtidens snabba AI förändringar.

Är din organisation nyfiken på att ligga steget före? eller du som individ? tveka inte att kontakta mig för ett möte, så skräddarsyr vi efter behov. Det finns luckor i almanackan och alltid tid för en kopp kaffe för jag är nyfiken på dig och din organisations historia!

Kärt återseende idag att få träffa finaste Caren från Kandidata som för åtta år sedan certifierade mig i verktyget emotionell intelligens, EQ.

Välkommen till Nordh Consulting och Susanne som är er EQ expert i Östergötland tfn 070-870 11 08