Frukostmöte om Emotionell intelligens!

Vid frukostmötet idag fick vi lyssna på kloka tankar från psykologen Caren Sjöström och VD, Helen Lagergren från Kandidata, kring begreppet emotionell intelligens, EQ och njuta av en god frukost vid Östsvenska Handelskammaren i Linköping.

Det som Nordh Consulting vill dela med sig om emotionell intelligens är att det inte bara handlar om att vara empatisk dvs att bry sig och ta hand om andra, utan det handlar lika mycket om att vi måste bli bättre på att ta hand om oss själva. Visst är IQ viktigt för att klara jobbet men EQ för att bli framgångsrik!

” Jag har lärt mig att människor glömmer vad du sagt och gjort, men aldrig hur du får dem att känna sig”

Är du nyfiken och vill du veta mer så kontakta gärna Susanne Nordh som är en erfaren certifierad EQ coach/konsult.