Är det kanske dags att byta arbetsmiljö, din kopp väntar?

Här är ett urval av aktuella annons och search uppdrag. Datarådgivarna söker en Systemtekniker som triggas av att omvandla problem till lösningar i kundens IT miljö, med placering i Nyköping eller Norrköping. Sörmlands Vatten och Avfall som befinner sig en generationsväxling där fortsätter vi sökandet efter en VA Projektör och en Byggledare med placering i Katrineholm. Ateles som är ett spännande tillväxt företag inom e-handel rekryterar till en ny tjänst som Business HR Manager till sitt kontor i Mjärdevi i Linköping. Cloetta Nutisal söker en Produktionscontroller till fabriken i Helsingborg med basen i Ljungsbro.

Känner du någon som skulle passa in i dessa roller eller vill du veta mer kontakta konsult Susanne Nordh för ytterligare information.