Sörmland Vatten söker en VD

Tillbaka igen efter en underbar semester och det känns härligt att komma igång med nya spännande uppdrag. Det är extra roligt att få starta upp med en VD rekrytering där ett hållbart samhällsbyggande är en viktig ingrediens. Vi tar ett helhetsgrepp och med stor expertis skapar vi lyckade rekryteringar.

Är du på rätt plats i ditt jobbliv?

Just nu har vi på Nordh Consulting fått i uppdrag av ordförande Arne L hos Sörmland Vatten att rekrytera en ny VD då nuvarande går i pension.

Vår kund Sörmland Vatten och Avfall AB söker en vd som vill bidra till ett hållbart samhällsbygge för nuvarande och kommande generationer genom att vara ett föredöme i renhållnings- och VA-branschen.

Uppdraget innebär att vara vd:n för Sörmland vatten samt de tre ägarbolagen och rapportera till styrelserna i de tre ägarkommunerna. Bolaget har ett starkt varumärke och arbetar långsiktigt och aktivt med miljö och kvalitetsarbete med en viktig roll som samhällsaktör.

Du är rätt för bolaget om du har erfarenhet av och förmågan samt viljan att utveckla och leda verksamhet framåt i en kultur som präglas av öppenhet, delaktighet och engagemang.

Är du intresserad eller någon du känner?

Har du frågor om VD-tjänsten är du välkommen att kontakta vår executive search konsult Susanne Nordh. Mobil 070-870 11 08. Läs mer om tjänsten via www.nordhconsulting.se

Varmt välkommen med din ansökan!

#executivesearch #nyttjobb #vd #nordhconsultingab #sörmlandvatten