Håll Sverige igång

Cecilia Jonsson och jag som har startat upp EI Academy vi har gått med i initiativet Håll Sverige Igång. Tillsammans med andra företag och företagare ser vi till att hålla igång företagsamheten när det behövs som mest. Om vi kan upprätthålla sysselsättning kan vi bidra till ekonomisk och emotionell stabilitet när mycket annat skakar omkring oss. Välkommen in och kika på vårt och andras erbjudande.

Vi gör detta för att vi vill att vi ska ta oss igenom tiden vi har framför oss, på ett så bra sätt som möjligt. För dig som vill hantera läget, dina egna och andras känslomässiga reaktioner och som behöver få emotionell stabilitet i läget som råder just nu.

Ensam är inte stark – Tillsammans klarar vi allt!

Stort tack till Hello Studio med Emil Berlin m.fl. som startade initiativet.

#hallsverigeigang #emotionellintelligense #tillsammans #hjaltar