23 april, 2017

Om oss

Nordh Consulting AB

Efter mer än 20 år av brett HR-arbete både som anställd och konsult bestämde sig Susanne Nordh för att starta eget. Med en examen i strategiskt personalarbete och med HR erfarenhet i flertalet olika branscher var steget till att starta ett konsultbolag nära. 2017 grundades Nordh Consulting på grund av lång erfarenhet och väl omhändertagna relationer.

”Jag brinner för utveckling att få se människor utvecklas och växa, att se andra vilja välja och våga använda sina förmågor! Men även att matcha rätt person till rätt position att få bidra med detta ger ett mervärde för alla.” 

För oss är varje rekrytering eller utvecklingsinsats en unik process anpassad efter kundens verksamhet och behov. Eftersom vi arbetar med människor är ingen rekrytering eller utvecklingsinsats identisk med en annan, och denna insikt behöver vi för att lyckas ömsesidigt. Den bästa affären är när både kund och kandidat är nöjd, vilket är vår strävan vid varje rekrytering.

Nyfiken på att samarbeta med Nordh Consulting? 

Vi har lång erfarenhet, är professionella och personliga med ett brett kontaktnätverk. Vårt mål är att alltid möta kunden specifika behov, allt från att man kan vilja ta hel eller del av rekryteringen till att utveckla individ,- lednings- eller arbetsgrupp. Vi lyssnar på dig som kund, och är flexibla med andra ord. Vi vill att du som kund ska känna dig omhändertagen och speciell, för varje kund är speciell för oss. Vi vill arbeta med långsiktiga relationer för att lära känna er verksamhet och förstå era behov på riktigt.

Ett urval av kunder som Susanne haft och har samarbete med är Landshypotek Bank, Ateles AB, Vasaparken AB, Teknikföretagarna AB, Sofidel Sweden AB, ÖstgötaTrafiken AB, Sörmland Vatten och Avfall AB, Datarådgivarna AB, Lingmerths Resebyrå AB, Cloetta Sverige AB, Nutisal AB, Mabema AB, Feelgood AB, Linköping Health Care AB, Åtvidabergs Sparbank, Spartjänster i Linköping AB, HSB Region Östergötland AB, Elekta Instrument AB, Knowit Management Linköping AB, Sjöfartsverket, Stångåstaden AB, Hyresbostäder i Norrköping AB, med flera.

Några av våra samarbetspartners är Kandidata som ingår i Christer Olsson Group och Östsvenska Handelskammaren samt Varbi Recruit vårt rekryteringssystem, vidare Beech Tree AB, TRR, Bra HR, Smart HR, vi tar vid behov in konsulter via vårt nätverk eftersom Du, ditt företag är alltid i centrum.