Förhandlare till Sveriges Byggindustrier med verksamhetsområde mellan Sverige

Sveriges Byggindustrier är bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg- anläggnings- och specialföretag verksamma på den svenska marknaden som nu söker en förhandlare med verksamhetsområde region mellan Sverige. Region mellan är ett större gäng om 13 personer som är utspridda på deras sju kontor som sträcker sig från Falun i norr till Linköping i söder där placering sker efter överenskommelse vid något av dessa kontor. I sin roll kommer man att ha ett nära samarbete med främst en av förhandlarna i regionen där de geografiska områden kommer att delas upp. Denna tjänst ersätter en av förhandlarna som går vidare internt till region syd.

Nordh Consulting är stolta över att få rekrytera deras nya förhandlare i region mellan vars uppdrag främst är att genomföra lokala förhandlingar med branschens arbetstagarorganisationer. Som förhandlare arbetar man även med rådgivning och att ge information till medlemsföretagen samt genomföra utbildning inom kollektivavtalsområdet tillsammans med den lokala chefen. Man kommer även att arbeta med branschens lönebildningsprocess och vara ett stöd för medlemsföretagen.

Denna rekrytering sker via search, vill du ansöka själv eller rekommendera någon i ditt nätverk som har gedigen erfarenhet av arbetsrätt och trivs i förhandlar rollen där erfarenhet av avtal inom byggbranschen är starkt meriterande, så tveka inte att höra av dig till rekryteringskonsult, Susanne Nordh på mobil 070-870 11 08 eller via mejl susanne@nordhconsulting.se.