Meet up Palma 2018!

Nordh Consulting är hemma igen efter en härlig och intensiv långhelg i regi av 4good Meet Up Palma 2018 på hotel Feliz!

Där vi fick ta del av workshop – ”Bli ett Lionmind” med mentala tränaren Cecilia Dubergs samt hennes happy morgon yoga, även spännande entreprenörs mingel med svenska företagare som valt Palma som sin bas, till karriärtips och spaningar, och sist men inte minst Cava provning med Louise från Freixenet.

Vilka intryck tar man med sig efter en sådan resa? Vilken känsla finns kvar i kroppen? Jo en, tacksamhets känsla att få ta sig tid för reflektion i en annan miljö, att stänga av det normala dagliga bruset! Att få sätta nya dagliga rutiner för att öka hållbarheten och bli medveten om vilka val man gör.

Lionmind – handlar dels om hur vi sätter vår intention att nå våra mål. Vilka val vi hela tiden gör. Vi lever i ett högt tempo att då komma ihåg att man måste ingenting men det får konsekvenser, att då lära oss och få tillgång och använda våra olikheter, på ett mer nyfiket sätt, att välja vad som ska få vår uppmärksamhet istället för att multitaska och tro att vi är effektiva behöver vi lära oss singletaska istället, då är det bra att ha dagliga rutiner för det ger energi i kroppen. Även att ta sig tid att stanna upp och reflektera på riktigt då först blir man kreativ och nyfiken på andra sätt att vara och tänka, då kommer modet att prova nytt!

Yoga – efter happy morgonyogan dröjer det sig kvar en skön känsla.

Mingla – är både och intensivt och lärorikt på samma gång, att få ta del av så olika livs erfarenheter och dela den nyfiket med varandra, ger en ökad förståelse för hur olika vi tänker. Vilket mod det kräver att fatta sitt beslut men vikten av att följa sitt hjärta är viktigast, då finns inga rätt eller fel vägen till målet är resan dit!

Cava – älskar bubbel och vi fick prova olika sorter under ledning av Louise från Freixenet som är en proffsig sommelier som på ett enkelt och bra sätt lärde oss om skillnaden på bubbel.

Palma stad – för mig var detta första men inte sista besöket i Palma stad och att då få gå på upptäcksfärd i alla gränder i Palma utan att ha en plan. Att vila och ta sig tid att sitta ner på olika torg där bland de vackraste torget var Place Court och njuta av en god lunch och leva i nuet är livskvalité!

Tack för besöket Palma och 4good som ordnat detta för 90 kvinnor som var med och nätverkade!